Geen samenkomsten, wel ‘webinars’.

Wanneer

17/04/2020 - 01/06/2020    
00:00

Alles is vanwege corona afgezegd, maar er is / wordt wel overlegd via ‘skype’ of  ‘zoom’ of ‘jitsi’.

Google op ‘webinar’ plus een of meer andere woorden, bijv. ‘landbouw’, ’transitie’ of ‘webinar EU Green Deal’, of waar je verder maar belangstelling voor hebt, en je kunt  meestal webinars vinden (die al voorbij zijn of die nog komen).

TNI zet de webinars die al  voorbij zijn overzichtelijk op hun website. Daar ontbreekt het bij andere groepen wel eens aan. De  vier webinars ‘Klimaatstrijd in crisistijd’ van o.a. Milieudefensie zijn terug te vinden op het You Tube kanaal van ‘Code Rood’. 

Ook de Rode Hoed serie ‘It’s the food, my friend’, is nu online, 9 juni isr nog een, zie de link. 

Ook is het  altijd de moeite waard de website van de Boerengroep te bezoeken. Zij zijn in deze tijd aan het filmen voor de serie ‘Farmer’s Tales’, zie bijv. het verhaal van de Wageningse student die een deel van Pluktuin de Bosrand beheert. Ook de interessante presentatie van Niek Pepels over fosfor en bossen. is op hun site te vinden. (Vnl over een eeuwenoud bosgebied (vnl kastanjebomen) in Portugal. Ondanks de grote oogst aan kastanjes voor o.a.kastanjebrood die daar elk jaar worden geraapt betekent dit geen verlies aan fosfor, vanwege de aanvulling ondergronds door mycorrhiza etc., ook vanuit gesteente. )